Plase PE BALAMALE impotriva insectelor

Plasele insecte pe balamale au cadrul din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, alb sau maro. Pentru cei care opteaza pentru tamplarie color exista profile de plase caserate in nuante de stejar auriu, mahon, stejar inchis. Construite din fibra de sticla cu o rezistenta mare la rupere precum si ochiuri foarte fine ce nu reduc vizibilitatea sau patrunderea luminii in incapere plasele de insecte pot fi de mai multe tipuri. Fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut. In sezonul rece, plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald. Aceasta operatiune nu necesita pregatire de specialitate, fiind la indemana oricui.

Plasele rulou

Plasele rulou tip fereastra ofera o protectie superioara impotriva insectelor fata de plasele pe balamale. Fiind un produs elegant si usor de utilizat se incadreaza perfect in ansamblul ferestrei unei case moderne. Plasa culiseaza pe ghidaje cu perie pentru etansare si se ruleaza prin intermediul unui arc pretensionat in interiorul unei casete, sistem similar cu rulourile din aluminiu. Caseta, cu sistem de prindere pe tamplarie (perforare in 4-6 puncte), are si un rol de protectie impotriva prafului, ploii sau ninsorii. Actionarea plasei rulou tip fereastra se face pe verticala, caseta fiind montata in partea superioara in pozitie orizontala. Dimensiunile de obicei sunt pana in 2 ml pe latime si pana in 1.7 ml pe inaltime, pentru inaltimi de peste 1.4 ml se recomanda folosirea unei frane care sa atenueze actiunea arcului pretensionat (aceasta se poate achizitiona separat).

Plase Tantari Insecte tip plisse

Fiind o inovatie japoneza de ultima generatie, sistemul plase tantari tip plisse este cel mai nou in ceea ce priveste protectia contra insectelor. Nu numai ca se bucura de un design placut, dar este incredibil de usor de folosit. Plasa poate fi actionata foarte usor, fiind foarte fiabila pentru un uz indelungat si asta se intampla, in mare masura, datorita faptului ca nu are piese pretentioase, cum ar fi arcurile. Plasa tantari insecte tip plisse este optiunea ideala pentru usile si ferestrele de mari dimensiuni si reprezinta o varianta foarte buna atat pentru birou, cat si pentru casa.

Pervaze interioare si exterioare

Pervazele noastre sunt usor de întretinut si completeaza toate sistemele de ferestre. Prin paleta larga de culori, pervazul devine un element decorativ personalizat. Utilizarea acestora este posibila atat la constructii noi, cat si la proiecte de reabilitare.Pervazul combina varietatea de decoruri pentru toate stilurile de amenajare, cu un concept robust si usor de intretinut. Prin adancimile diversificate de la 100 la 650 mm sunt acoperite aproape integral toate modalitatile de instalare.

Cautam parteneri in comnunitatea Europeana

Comandati Acum!

Pentru detalii, accesati pagina de contact

Cereti oferta!
Contactati-ne!