Rulouri

Rulourile pentru ferestre sunt eficiente in primul rand pentru controlarea in mod sanatos a temperaturii din casa. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu aprox. 10%, iar pe timpul verii, folosirea rulourilor poate face ca un sistem de aer conditionat sa devina inutil.

Avantajele sistemelor de umbrire tip rulou

Iarna, TermoStorurile actioneaza precum o bariera in calea pierderii caldurii. Astfel, se creeaza o perna de aer izolatoare intre fereastra si mediul exterior.

In zonele aglomerate si zgomotoase, folosirea rulourilor asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului.

Rulourile reprezinta o alternativa la grilajele metalice montate la ferestre. Rulourile pot fi incuiate din interior, tinand astfel la distanta oaspetii nepoftiti.

Rulourile protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina.

Marchize retractabile

Natura rezolva cele mai grele probleme folosind cele mai simple si mai usoare metode. Sistemele de umbrire au fost si raman cele mai eficiente si placute solutii de a controla nivelul luminii si al temperaturii aerului din mediul ambiant. Va propune o gama variata de sisteme de umbrire create pentru a raspunde cu succes oricarei provocari. Desi unele sisteme par a fi redundante, ele au fost gandite pentru a rezolva problemele de lumina si umbra in cele mai diverse situatii.

Obloane

Obloanele sunt elemente arhitecturale cu o mare valoare estetica, ce confera dinamism si prestigiu fatadei locuintei. Indiferent de tipologia aleasa ( lamele fixe, lamele orientabile, lambriu sau panel), obloanele au maxima rezistenta si stabilitate. Concepute in principal ca elemente de umbrire, au astazi un rol estetic esential pentru cei care doresc sa construiasca sau sa renoveze o casa. Pe langa designul deosebit pe care il da fatadei, obloanele au si un important rol functional; controlul luminii in incapere, rezistenta la impact, izolatie fonica si termica suplimentara, protectie impotriva intemperiilor, etc.

CAUTAM PARTENERI IN COMNUNITATEA EUROPEANA

Comandati Acum!

Pentru detalii, accesati pagina de contact

Cereti oferta!
Contactati-ne!