Sisteme pentru ferestre si usi balamale

Sistem cu balamale cu foaie dubla ascunsa de 122 mm. care are 4 randuri de sticla pentru o totala izolare acustica si  termica.

Posibilitatea folosirii jaluzelei sau a storului in camera interioara (65 mm.) manual sau automat.Permite accesul la aceasta camera pentru curatare si intretinere

 

Sistem de ferestre cu balamale de 70 mm, a carui capacitate de izolare  marita, cu un coeficient  de transfer termic al tocului de  doar 0.8 W/m²K, este posibila datorita perfectei imbinari si al designului profilelor de aluminiu, barilor de poliamida tubulare de 35 mm, garniturilor de etanseitate tubulare  E.P.D.M.  si unui sistem de spuma din poliolefina fixata perimetral  in canalul  de fixare al sticlei.

Sistem de fereastra cu balamale de 70 mm.  cu foaie ascunsa care pastreaza coeficientul termic si profile zvelte.

Datorita designului profilelor care mentin foaia total ascunsa de exterior, in asa fel incat este imposibil de distins zonele fixe de cele cu deschidere, s-a reusit minimizarea sectiunii de profil vazut de aluminiu pana la  70 mm, marind astfel suprafata de vitrare a ferestrei.

Sistem fereastra cu balamale  de 60 mm.  cu  un coeficient de transfer termic de  numai  0.9 W/m²K care s-a obtinut datorita imbinarii si designului profilelor de aluminiu, barelor de poliamida tubulare de 25 mm, garniturilor de etanseitate tubulare  E.P.D.M. si unui sistem de spuma  de poliolefina fixata perimetral pe profilul suport al sticlei.Se pot folosi foi drepte si tesite si baghete drepte, tesite si curbate

Evolutia seriei Gor Galicia Premium, un sistem mixt de aluminiu-lemn cu rupere de punte termica, de 66.4 mm adancime toc,  presupune utilizarea unei feronerii standard cu posibilitate de tripla reglare si fixare frontala. Acest format pentru profilele exterioare de aluminiu asamblate cu bare de poliamida de 14,6 si 16 mm  configureaza o zona de Rupere de Punte Termica ce imbunatateste notabil izolarea termica, ajungand la valori minime de transmitere a tocului de 1,1 (W/m²K).

Cu o adancime a tocului de 80 mm, acest sistem raspunde exigentelor climatice cele mai severe, aportand un grad excelent de eficienta energetica datorita valorii minime de transfer termic al ferestrei (UH), care poate atinge 0.8 W/m²K. Aceste valori minime se ating printr-o structura perfect desenata a zonei de bariera termica, cu poliamide tubulare de 45 mm si introducerea profilelor de poliolefina reticulata atat in perimetrul sticlei, cat si in interiorul tocului si al foii.

Acest nou sistem de usa cu protectie la foc de aluminiu clasificata in clasa EI260 de rezistenta solutioneaza cerintele  pentru  siguranta in caz de incendiu permis, compartimentarea in sectoare a incendiului si evacuarea utilizatorilor. Format din profile coplanare drepte  de 80 mm. sectiune, 2,2 mm. grosime si bariera termica de 35 mm,ofera rezistenta la foc timp de 60 minute.

Maxim vitrare: 41 mm. Izolare acustica maxima Rw=46 dB.Se pot folosi foi si baghete cu estetica dreapta sau rotunjita. Coeficient de transfer termic Uw de la 1.0 (W/m²K). Sectiuni / Grosime profil : SECTIUNI Toc – 54 mm. Foaie – 63 mm. GROSIME PROFIL Fereastra 1,5 mm.Usa 1,7 mm. Lungime bara poliamida 24 mm.

Sistem cu balamale de canal 16 cu 70 mm de profunzime care permite optimizarea lucrului si scurtarea timpului de productie a fiecarei ferestre, facand posibil montajul feroneriei de foaie si toc in doar 5 minute. Valoarea coeficientului de transfer termic incepe de la doar 0.9 W/m²K care se obtine datorita perfectei imbinari de profile de aluminiu, bariera termica din poliamida tubulara de 35 mm.

Sisteme pentru ferestre si usi glisante

Sistem de glisanta cu Bariera Termica cu un design avangardist care permite o foarte buna luminozitate cu minimum de sectiune de aluminiu vazuta. Cu un design elegant incearca sa ofere luminozitate maxima cu sectiuni de toc minime, intre  9-14% profil din  toata suprafata.

Prezinta sectiune centrala vizibila doar 20 mm, sectiune laterala 77 mm. si inferioara/superioara de 57 mm. Posibilitate de incorporare in finisaj a tocului inferior, superior si lateral.

Noul sistem de usa culisanta cu ridicare prezinta o izolare termica mai mare a gamei complete de culisante cu valori imbatabile de transmitere (UH), care incep de la 0.9 (W/m²K). Aceasta eficienta energetica maxima este posibila datorita perfectei imbinari a zonei de ruptura termica cu poliamide de 35 si 24 mm, a profilelor  PE reticulare si a capacitatii mari de vitrare prezenta la foi, care permit sticla de pana la 55 mm grosime.

Sistem de usa glisanta perimetrala cu Bariera Termica si cu estetica tesita sau rotunjita pentru foi si baghete. Detine 2 versiuni:
  • 4500 glisanta cu ridicare care are ca si specific de functionare un sistem in care foile se monteaza cu un mecanism care permite ridicarea lor prin operatia de deschidere si coborarea in momentul inchiderii, in asa fel incat usa inchisa asigura etanseitatea perimetrului prin garnitura de etansare fixata inferior si superior, asigurand etansarea in orice pozitie.
  • 4500 glisanta in linie  (fara ridicare) care permite realizarea glisantelor mai economic si dimensiuni mai mari. Prezinta urmatoarele configuratii foaie fix, 2 foi, fix foaie fix, 2foi 2 fixe 2foi.

Pentru versiunea de foi cap la cap drepte avem si sistemul  4200 Glisanta : proiectata pentru a putea realiza o deschidere integrala  prin faptul ca foile gliseaza in interiorul peretelui in totalitate. Se obtine astfel o suprafata de deschidere de l 100%. Aceasta obtiune  prezinta toc cu 1 sau 2 cai de rulare, permitand obtinerea de usi balcon de 1, 2  si  4 foi ascunse.

Sistem de glisanta perimetrala cu optiunea de foi drepte , tesite si rotunjite. Maxim vitrare: 17 mm. Izolare acustica maxima Rw=33 dB. Coeficient de transfer termic Uw de la 2.9 (W/m²K). Sectiuni / Grosime profil SECTIUNI Tocuri 40 mm. 1 cale de rulare. 40, 45, 60, 70 mm. 2 cale de rulare. 80 mm. 3 cale de rulare. 3 cai de rulare – 106 si 126 mm. Foaie rotunjita – 27,5 mm. Foi dreapta si tesita – 26 mm. GROSIME PROFIL Fereastra 1,5 mm.

CAUTAM PARTENERI IN COMNUNITATEA EUROPEANA

Comandati Acum!

Pentru detalii, accesati pagina de contact

Cereti oferta!
Contactati-ne!